Navodila


Aplikacija omogoča pregled programa, rezervacijo vstopnic za izbrano šolo ali vrtec (do največ 200 vstopnic), umestitev v čakalno vrsto (do največ 300 vstopnic) in naknadno urejanje rezervacij.

Prijave so mogoče od četrtka, 9. 03. 2023 ob 8:00 do petka, 10. 03. 2023 ob 0:00. Vsaka šola oz. vrtec ima za vse prireditve na voljo največ 200 vstopnic (za morebitne dodatne vstopnice pa je na voljo možnost uvrstitve na čakalno listo).

V spletno aplikacijo dostopate:

 • z uporabniškim imenom (ki je naziv vaše šole ali vrtca) in
 • z geslom (posredovali smo ga na elektronski naslov vašega ravnatelja in tajništva vsaki šoli oziroma vrtcu posebej).


Potek rezervacije
 1. Izberite naziv vaše šole ali vrtca.
 2. Vnesite geslo.
 3. V spletnem katalogu festivala s klikom na naslov ali fotografijo izberite prireditev. Ob vsaki so navedeni tudi datum in ura začetka ter število trenutno še prostih mest.
 4. Odprlo se vam bo novo okno z osnovnimi podatki o prireditvi. Izberite želeni termin.
 5. Šole na spustnem meniju izberite razred, ki ga prijavljate, vrtci pa vpišite starost otrok.
 6. Vpišite število otrok in število spremljevalcev (bodite pozorni, da seštevek ne presega števila še prostih mest). Glej tudi Vpis v čakalno vrsto.
 7. Vnesite zahtevane podatke. Bodite pozorni, da je vneseni e-naslov pravilen.
 8. Kliknite gumb Prijavi.
 9. Po uspešni prijavi boste v nekaj dneh na vaš elektronski naslov prejeli potrditev rezervacije; šele z njo bo vaša prijava veljavna in se boste lahko udeležili izbrane predstave.
Vpis v čakalno vrsto
 1. Če na izbrani prireditvi ni več na voljo dovolj vstopnic za vašo skupino, se lahko vpišete v čakalno vrsto; postopek je enak kot pri rezervaciji.
 2. V čakalno vrsto se lahko postavite za največ 200 vstopnic. Rezervacije v čakalni vrsti bodo upoštevane v primeru, da bodo na izbrani predstavi ostala prosta mesta ali da bodo že prijavljene ustanove odpovedale udeležbo.
 3. O uspešnosti prijave vas bomo po koncu prijavnega roka obvestili po elektronski pošti.

Pogosta vprašanja


 • Na katere dejavnosti se lahko prijavimo prek spletne aplikacije?

  Prek spletne aplikacije se lahko prijavite na predstave, označene s film, gledališče, knjiga, ples in glasba. Informacije za prijave na druge dejavnosti (delavnice, razstave) pa so navedene v programu festivala, in sicer pri vsaki ustanovi, ki jih pripravlja.

 • Kje lahko vidim, koliko vstopnic ima šola ali vrtec še na voljo?

  Podatek je izpisan na vseh straneh v zgornjem desnem kotu (»Razpoložljive vstopnice za šolo/vrtec«).

 • Rad bi spremenil podatke v prijavi, npr. število otrok, kontakt prijavitelja in podobno. Kako lahko to storim?

  Ob kliku na »Razpoložljive vstopnice za šolo/vrtec« se vam izpišejo vse že oddane rezervacije. Spreminjate in urejate jih lahko s klikom na zeleno ikono »Uredi rezervacije«. S klikom na rdečo ikono za izbris boste rezervacijo izbrisali v celoti. Rezervacija se v aplikaciji lahko ureja le, ko je aplikacija odprta. Po tem časovnem obdobju vas prosimo, da preklic ali spremembo rezervacije sporočite na rezervacije.bobri@mladinsko-gl.si ali na 031 355 676.

 • Na koliko predstav se lahko prijavimo?

  Število predstav, na katere lahko prijavite otroke in učence, ni omejeno. Je pa omejeno skupno število otrok na šolo ali vrtec (največ 200 in dodatnih 300 v čakalni vrsti).

Dodatne informacije glede spletne prijave:
Hana Vardjan, in sicer vsak delavnik med 08:00 in 12:00 po telefonu 031 355 676 ter preko e-pošte: rezervacije.bobri@mladinsko-gl.si.